Eksempler

På denne side tilføjer viDebatskilt

eksempler på nogle af de sider, vi laver. Klik på de farvede bogstaver for at se med:

 

Dette link er til en side for buejægere.    Siden er oprindeligt fremstillet i Rapidweaver, men er ‘konverteret’ til WordPress!

Denne side er en af de noget større… Den er fremstillet på platformen (eller programmet)  Joomla, som vi en overgang forsøgte os med, da vi troede, at vi selv skulle vedligeholde m.m.  – Joomla er noget mere krævende at benytte end WordPress, men siden skulle have nogle ret indviklede features, der kunne fremstilles i Joomla – så for ikke at opfinde den dybe tallerken… Heldigvis sad der hos kunden nogle kvikke folk, der hurtigt selv kunne ta’ over ved afleveringen.
Siden forventes snarest at blive lagt over i WordPress i forbindelse med en større revision.

– Men efter at have været en del igennem kan vi varmt anbefale at tage fat på WordPress som base for den nye hjemmeside. Vi er efterhånden også blevet gode til lynhurtigt at fremstille korte og præcise brugervejledninger til de mere specielle sager i platformen.

Vi har også fremstillet nogle hjemmesider til brug i undervisningen i naturvidenskab i 9. og 10. klasse. De er til salg as-is – men skal tilrettes den enkelte skole. De dækker pensummet for disse klassetrin, men mange skoler vælger andre emneområder, end vi har gjort – men der er mulighed for at få disse emner lagt ind i siderne.