Sådan gør vi

Groft sagt arbejder vi i tre tempi:

A:

 

Idéer 

B:

  

Fra skitse til virkelighed 

C:

 

Finjusteringer 

 

Du skriver til indtryk på indtryk.com.
Sammen får vi ideerne.
Indtryk producerer en skitse.

Skitsen kan sendes på nettet, så vi sammen vurderer evt. behov for justeringer. Allerede her kan du begynde at sætte dit indhold på din hjemmeside.

…og til slut kommer finpudsningen…
– som vi naturligvis også gerne hjælper med.

Din hjemmeside kan sættes op til et hvilket som helst formål!

Hvis du synes, nærværende sider ser lige lovligt ‘jordnære’ og fantasiforladte ud, skyldes det, at der ikke er gjort noget særligt – endnu – ved dem; layout m.v. er hentet fra WordPress’ egne, gratis sider, og det er kendetegnende for indtryk.com, at vi starter fra bunden, så kunderne kan følge med – dét, der er lavet på siderne, er således noget, alle kan magte!

– Så kan vi sprudle, når vi alle er klar…

På nettet findes 100.000-vis af layouts til hjemmesider i WordPress. Nogle er gratis – som denne – og nogle kan man købe for 50 kroner og opefter. Når man har anskaffet et passende layout – og om nødvendigt passet det lidt til – kan man i det uendelige lave det bedre, hvis man har behov eller lyst til det. – Her kan vi også hjælpe. Mange layouts har specielle egenskaber, og hvis de ikke har lige den egenskab, du skal bruge, kan vi finde nogle små smarte tillægsprogrammer – der også enten er gratis eller koster en ganske lille smule. Alt, hvad der er brugt af sådant på disse demo-sider, er gratis at hente på nettet.

– Det er alt sådan noget, vi kan hjælpe dig med hos indtryk.com!

 

Det er hjælpen til at komme i gang, du betaler for – ikke dyr og kompliceret software.

Har du slet ikke lyst – eller tid – til at vedligeholde din hjemmeside selv, kan vi også tilbyde at gøre det.